AGK's historie - kort fortalt

AGK Nordic blev officielt grundlagt i 2003 i Viborg. Firmaet har siden da vækstet år efter år, og i dag beskæftiger firmaet ca.25 mand som sidder på AGK’s hovedkontor i Fårup ved Randers. Derudover har firmaet et kontor i Shenzhen i Kina, der beskæftiger 4 mand.

AGK arbejder i dag med kunder i hele Europa, men vores største forretningsområde er de danske detailvirksomheder. Gennem vores store netværk af professionelle BSCI leverandører, som vi har samarbejdet med i mange år, er vores mission at være detailkædernes primære valg, når der skal vælges leverandør.

Vores vision

Som leverandør til mange af Danmarks førende detailkæder er det vigtigste for os at kunne levere varer, som lever op til kundens krav og samtidigt overholder alle lovmæssige krav og mærkninger som er krævet. Derfor er vores mange års erfaring i sourcing af varer, ét af vores primære aktiver i forbindelse med rådgivning og udvikling af nye produktkoncepter med vores kunder.

For at sikre højeste kvalitet i produktion og færdigt produkt, bruger vi uafhængige QC’s, som tester og inspicerer alle forsendelser både under og efter produktion.

Vi tilbyder

Private Label

Hos AGK Nordic har vi stor erfaring i at udvikle og levere Private label løsninger for vores kunder. Vores inhouse grafiske afdelings kreative og analytiske tilgang til opgaven, gør at vi i samarbejde kunder får udviklet Private label koncepter der passer til kundens individuelle behov eller som tilføre kundens nuværende Private label koncept mærkbar merværdi.

Interesseret i at vide mere om vores Private Label løsninger?
Kontakt os for et personligt møde med en af vores sælgere på det aktuelle produktområde.